Како ќе се води кампања и дали ќе има избори во април?
Foto

Како ќе се води кампања и дали ќе има избори во април?

Кои се за правда, а кои се криминалци? Двете најголеми партии маршираа под исто мото, граѓаните збунети, како да се тргне партиската канџа од судскиот систем? ДИК предупреди дека не се подигнати 40.000 лични карти. Во исто време доаѓа и коронавирусот. Како ќе се води кампања и дали ќе има избори во април?

Дебатираме со екс-пратеникот, Павле Богоевски и поранешниот обвинител, Сотир Костов.

0 Коментари

Остави коментари