Како ќе се спојуваат минатото и иднината во македонско-грчките односи?
Foto

Како ќе се спојуваат минатото и иднината во македонско-грчките односи?

Еден ден по селфи во Скопје и еден месец пред дијалог под Акропол во Атина. Заев и Ципрас во нова офанзива против балканските интриги и недоверби. Како ќе се спојуваат минатото и иднината? Изборите и политиката како траума или состојба на духот. Дали ни треба колективна терапија за самодоверба?

0 Коментари

Остави коментари