Како ќе се демонтира длабоката држава?
Foto

Како ќе се демонтира длабоката држава?

Мијалков се врати. Каква драмулетка за македонската политика, судство и полиција. Дали со пресудата за екс-разузнавачот завршува агонија од масовното прислушување?

Како ќе се демонтира длабоката држава? Кој и како ги следел трагите на првото неуспешно бегство на Мијалков? Што порачуваат сојузниците?

0 Коментари

Остави коментари