Како ја оценувате одговорноста на јавно кажаниот збор од страна на премиерот и останатиот државен врв?
Foto

Како ја оценувате одговорноста на јавно кажаниот збор од страна на премиерот и останатиот државен врв?

0 Коментари

Остави коментари