Каевски: Силно сме посветени на решавање на последиците од кризата, избори ќе има во 2024

Посветени на решавање на последиците од кризата, избори ќе има во 2024, велат од СДМС .

Од партијата велат дека градоначалницие од редовите на опозицијата не работат во интерес на граѓаните и поради тоа постојано имаат едни исти барања.