Каевски: Пред Мицкоски е одлуката, да ја поддржи европската иднина или да го следи патот на Груевски

Пред Мицкоски е одлуката, да ја поддржи европската иднина или да го следи патот на Груевски, велат од СДСМ. Според партијата, одговорност пред граѓаните и иднината на земјата имаат сите 120 пратеници и политичките партии, вклучително и ВМРО-ДПМНЕ.