Каевски: Економските политики и антикризните мерки на Владата дадоа резултат

Успешно се справивме со последиците од глобалната економска и енергетска криза. антикризните мерки го заштитија стандардот на граѓаните и им помогнаа кога беше најтешко, велат од СДСМ. Според партијата, економските политики на Владата како и антикризните мерки вредни 760 милиони евра го дадоа посакуваниот резултат.