Каде се гледаат младите во Македонија?

Кои се предизвиците и каде се гледаат младите во Македонија, беа клучни поенти на денешната средба на професорот Лазар Јовевски со млади од различен сектор, каде што разговараа околу овие проблеми со кои што се соочуваат.