Каде после ова?

Каде после ова? Кој пат да го фаќа Македонија во надворешната, а што да прави со себеси при внатрешната политика? Историски застој, продолжение на сагата, сизифови маки со каменот кој одблиску доаѓа (или, пак, не?) и потребата од консолидација, која може и да ја нема? Дали Владата е мртва, а доколку не е, како да продолжи да живее?

Гости во вечерашното издание на #Коментар се универзитетскиот професор, Љубомир Д. Фрчкоски и поранешната претседателка на Националниот совет за евроинтеграции, Лидија Димова.