Кацарска: Отворените прашања не може да се избегнат, останува заканата за вето 

Прашањата кои остануваат отворени со официјална Софија не може да се избегнат и ќе мора паралелно да се процесоираат додека земјава ги решава и останатите домашни задачи кои ги доби по извештајот од ек вели во интервју за тв 24 Симонида Кацарска од Институтот за европска политика