ЈП „Нискоградба“: Судовите утврдиле дека тврдењата на Џепароски не се поткрепени со докази

Ден по изјавата во медиумите на охриѓанецот Илија Џепароски кој по падот во шахта го изгуби спорот на суд со охридското претпријатие Нискоградба  се јавија од компанијата. Велат неговите наоди се паушални и тој не доставил  докази со кои со сигурност би докажал дека повредите биле од падот во шахтата.

Џепароски сега треба да плати околу 3,5 илјади евра  трошоци за судската постапка.