Јове Кекеновски: Гласот на коалицијата Никогаш Северна само Македонија е глас против рекетарите и уценувачите

Гласот на коалицијата „Никогаш северна само Македонија“ е глас против СДСМ, против мицковистичкото ДПМНЕ и против ДУИ, порача на денешната прес конференција, Јове Кекеновски, кандидат на коалицијата „Никогаш северна само Македонија”.