Јошевска: Проблематична е понудата за амнестијата, Маршавелски: Невозможна мисија е екстрадиција на Груевски
Foto

Јошевска: Проблематична е понудата за амнестијата, Маршавелски: Невозможна мисија е екстрадиција на Груевски

На Балканот премиерите стануваат дел од посттранзициската тајфа на криминалци и задкулисни бизнисмени. Санадер и Груевски се од истото буниште на алчни политичари. Професорот и кривичар од загребскиот универзитет за спрегите на старите и новите олигарси. Собранискиот пуч и неговите поттикнувачи. Нови апсења за да се стигне до инспираторите и организаторите. Зошто паѓа довербата на Катица Јанева? 

0 Коментари

Остави коментари