Јорданов за ТВ 24: Го поддржувам референдумот и уставните измени

Иван Јорданов градоначалник на Штип од ВМРО-ДПМНЕ во емисијата 24 анализа вели дека е за референдум и едностраното носење на одлука не доведе до поделеност.

- Сум за референдум и предложените уставни иземени и за вакви прашање се прашуваат граѓаните. - рече Јорданов.