Јавна расправа за измени на законите за јавен сектор и администрација
Foto

Јавна расправа за измени на законите за јавен сектор и администрација

Министерството за информатичко општество и администрација денеска организира јавна расправа за измени на Законот за вработени во јавен сектор и Законот за административни службеници.

 

На јавната расправа ќе се обратат министерот Дамјан Манчевски, државниот секретар Јахи Јахија, советникот за администрација Билјана Жагар Николовска и директорот на Агенцијата за администрација Спасе Глигоров.

 

0 Коментари

Остави коментари