Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ победи во 47 општини, народот се одлучи за правда за Македонија
Foto

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ победи во 47 општини, народот се одлучи за правда за Македонија

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ вели дека вчерашниот изборен ден бил катастрофален за власта и бројан нови аналогии во однос на резултатите. Генералниот секретар на партијата вели ВМРОДПМНЕ победи во 47 општини и најавува сигурна победа во вториот круг.

0 Коментари

Остави коментари