Јанушев: Со обновата ќе почне реалното зголемување на платите и пензиите
Foto

Јанушев: Со обновата ќе почне реалното зголемување на платите и пензиите

Носителот на изборната единица 3, Игор Јанушев ја посети општината Македонска каменица од каде што порача дека со победата на ВМРО-ДПМНЕ ќе дојде обновата на Република Македонија, а со обновата ќе дојдат многу мерки и проекти кои ќе го подобрат животот на граѓаните.

0 Коментари

Остави коментари