Јанчев се сретнал со Заев и му ветил помош против опструкцијата од Мицкоски за уставните измени
Foto

Јанчев се сретнал со Заев и му ветил помош против опструкцијата од Мицкоски за уставните измени

0 Коментари

Остави коментари