Јанчев: „Мој општинар“ и понатаму успешно ќе работи
Foto

Јанчев: „Мој општинар“ и понатаму успешно ќе работи

„Мој општинар“ од добар пилот проект стана општински сектор кој и понатаму успешно ќе работи, најави денеска кандидатот за градоначалник на Кавадарци од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Митко Јанчев.

0 Коментари

Остави коментари