Јакимовски: Влегувам во вториот круг
Foto

Јакимовски: Влегувам во вториот круг

Докрај е нејасно што ќе биде во Карпош. Тесна е битката меѓу кандидатот на ГРОМ Стевчо Јакимовски кој има 6545 гласа, а веднаш зад него е кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ Оливер Зафировски со 6 595 гласови. Кандидат со најмногу гласови е Душко Весковски од СДСМ со освоени 9160 гласа досега. Јакимовски на прес-конференција рече дека нивниот аналитички центар вели дека тој ќе биде во првиот круг.

0 Коментари

Остави коментари