Јакимовски: Протестот на граѓаните е политички мотивиран

Градоначалникот на Карпош, Стевче Јакимовски даде зелено светло за изградбата на 17-катницата иако вели дека нема ингеренции за издавање на градежни дозволи. За протестот во саботата на граѓаните им порача дека биле партиски мотивирани.