Јакимовски најави продолжение на проектот: Ќе се отстранат сите азбестни покриви во општината
Foto

Јакимовски најави продолжение на проектот: Ќе се отстранат сите азбестни покриви во општината

Кандидатот за градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски, најави продолжение на проектот за менување на азбестните покриви на сите објекти во општината. Јакимовски нагласи дека општината ќе го обезбеди целиот потребен материјал за менување на покривите направени од овој канцероген материјал, а граѓаните ќе имаат обврска да ја платат работната рака за поставувањето на новите покриви.

0 Коментари

Остави коментари