Извршниот одбор СДСМ вечер ќе одлучи дали ќе има предврмени парламентарни избори
Foto

Извршниот одбор СДСМ вечер ќе одлучи дали ќе има предврмени парламентарни избори

Вечерва во СДСМ заседава извршниот одбор, кој треба да донесе одлука дали заедно со претседателските ќе има и предвремени парламентарни избори.

0 Коментари

Остави коментари