Изложба на дела од црногорскиот уметник Петар Лубарда

Вечерва во Музејот на современата уметност  Скопје ќе биде отворена изложба на дела од црногорскиот уметник, Петар Лубарда. Уметнички израз на драматично чувство за светот како целина, со печат на епска ширина.