Изложба “хартии” од ликовниот уметник Сергеј Андреевски
Foto

Изложба “хартии” од ликовниот уметник Сергеј Андреевски

Во музејот на македонската борба вечерва отворена е изложбата „Хартии“ од македонскиот ликовен уметник Сергеј Андреевски. На изложбата ќе бидат претставени ретроспективни дела цртани врз различни видови хартија, создавани од неговите студентски денови до денес.

0 Коментари

Остави коментари