Изложба “Доаѓаме со поклон” на босанската визуелна уметница Шејла Камериќ

Босанската визуелна уметница Шејла Камериќ со своја изложба во Скопје насловена “Доаѓаме со поклон” која има за цел да расветли обични, домашни и познати секојдевни елементи и да им даде нагласок на проблемите на кои обично не им обрнуваме многу внимание.

Камериќ од еден поинаков агол во најновото издание на емисијата Неделен микс.