Избрани македонските мажи на годината, Огнен Јанески - маж на годината од социјалните мрежи
Foto

Избрани македонските мажи на годината, Огнен Јанески - маж на годината од социјалните мрежи

Д-р Владимир Чадиковски, специјалист по детска хирургија е прогласен за маж на годината, на првиот ваков избор што го организираа машкиот онлајн магазин „Friday.mk“ и агенцијата „Моментум“.

Беа наградени десетмина успешни мажи во Македонија меѓу кои и водителот на ТВ24, Огнен Јанески кој ја понесе наградата за најдобар маж на годината избран на социјалните мрежи.

0 Коментари

Остави коментари