Избрани добитниците на наградата „13 ноември“
Foto

Избрани добитниците на наградата „13 ноември“

Одборот за доделување на наградата „13 ноември“ на град Скопје, денеска, по спроведеното тајно гласање, и официјално ги објави добитниците на наградата „13 ноември“ на град Скопје за 2019 година.

Оваа награда се доделува на физички и правни лица како знак на признание на градот Скопје за остварувања во стопанството, науката, уметноста, културата, воспитанието и образованието, здравствената и социјалната заштита, спортот и физичка култура.

0 Коментари

Остави коментари