Изборите поминаа, кое е вашето мислење за нивниот тек, и кои ви се очекувањата за коалицирање на мандатарот?
Foto

Изборите поминаа, кое е вашето мислење за нивниот тек, и кои ви се очекувањата за коалицирање на мандатарот?

0 Коментари

Остави коментари