Избори со многу исчекувања и лицитација за гласачи
Foto

Избори со многу исчекувања и лицитација за гласачи

Кампања со ривалитет на идеи или јавна судница на лидерите и криминалот, интервју со професорот Ненад Mарковиќ од правниот факултет. Избори со многу исчекувања и лицитација за гласачи – кој повеке ќе вети, интервју со бизнисменот Горан Рафајловски.

Валкано производство на струја во РЕК Битола. Локалните олихарси во спрега со менаџментот. Кога гас до термоелектраната која ја одржува стабилноста на струјата и цената? Интервју со генералниот директор на РСМ Васко Ковачевски.

Дали преку ХЕЦ Чебрен ке се отуѓат и водите? Како Алкалоид вложува во кадри и нивниот развој.

0 Коментари

Остави коментари