Ивановска: Ќе следиме дали администрацијата тера кампања во работно време
Foto

Ивановска: Ќе следиме дали администрацијата тера кампања во работно време

Знаејќи дека се злоупотребуваат вработените во јавната администрација, планираме да правиме случајни проверки на листите за евиденција за одење и доаѓање на работа и ќе вршиме проверки дали некој од вработените учествувал во изборните кампањи за време на работа, вели претседателката на Антикорупциската комисија, Билјана Ивановска во неделното интервју на Радио Слободна Европа. 

 

0 Коментари

Остави коментари