Исмаил: Левица е партија на новата генерација без политички багаж зад себе
Foto

Исмаил: Левица е партија на новата генерација без политички багаж зад себе

Воведување прогресивно оданочување и данок на луксуз, ревизија на приватизацијата, социјална позитивна дискриминација при вработување наместо етничка - ова се само дел од заложбите на Левица во пресрет на предвремените парламентарни избори 2020, вели Реџеп Исмаил, носител на листата на кандидати за пратеници на оваа политичката партија во изборната единица 2.

0 Коментари

Остави коментари