Исијановски за ТВ24: Не верувам дека фудбалот ќе се врати на терените
Foto

Исијановски за ТВ24: Не верувам дека фудбалот ќе се врати на терените

Фудбалската федерација на Македонија утре треба да ја донесе конечната одлука за ре-стартот на сезоната во Првата македонска фудбалска лига.

Во предвечерието на истата во отвореното студио на Телевизија 24 стигнаа поинакви мислења. Наш гостин беше доктор Виктор Исијановски, Директорот на здравствен дом Скопје, кој е член на Комисијата за заразни болести и тој смета дека фудбал нема да се игра.

0 Коментари

Остави коментари