Инвазија

Група кубански бегалци е на брод кој плови за Соединетите држави и најпрвин ги пресретнува, како што изгледа, брод на американската крајбрежна стража со вооружен персонал. Капетанот на бродот изјавува дека бегалците се добредојдени во САД, но гардистите отвораат оган врз нив и земаат неколку вреќи со кокаин скриени во чамецот. Откриено е дека вооружениот персонал бил латиноамерикански герилци маскирани како гардисти на киднапираниот брод на крајбрежната стража.