Интервју со Зијадин Села, претседател на Алијансата за Албанците
Foto

Интервју со Зијадин Села, претседател на Алијансата за Албанците

Лидерот на Алијансата за Албанците кажа дека има бомба за Бујар Османи во „Рекет“, но јавноста не ја слушна, ќе ја каже ли сега Зијадин Села? Алијансата за Албанците и ВМРО-ДПМНЕ ја официјализираа коалицијата во советот на Гостивар, ке може ли Зијадин Села да им каже на Албанците дека ке коалицира со Мицкоски во целата држава. Алијансата предлага јавниот обвинител да биде странец, остварлива ли е идејата?

Разговараме со Зијадин Села, претседател на Алијансата за Албанците.

0 Коментари

Остави коментари