Интервју со Воутер Пломп : Владеењето на правото и борбата против корупцијата услов за почеток на преговори
Foto

Интервју со Воутер Пломп : Владеењето на правото и борбата против корупцијата услов за почеток на преговори

Холандија и понатаму со резерви околу македонските реформски процеси и добивањето на датум за почеток на преговорите со Европската Унија. СЈО мора да ја продолжи работата за она за што беше формирано. Политиката влезе низ прозорците во спалните. Зошто им робуваме на политичарите и нивните памфлети? Досадна кампања и резерви кон интегративните капацитети на тројцата претседателски кандидати.

0 Коментари

Остави коментари