Интервју со Вилма Русковска шеф на обвинителството за гонење на организиран криминал и корупција.
Foto

Интервју со Вилма Русковска шеф на обвинителството за гонење на организиран криминал и корупција.

Се подготвуваат измени во законот за обвинителство Какво решение за СЈО, како тоа да стане дел од редовното обвинителство. Дали по судските одлуки за 27ми алрил, можна е повторна амнестија?
Интервју со Вилма Русковска шеф на обвинителството за гонење на организиран криминал и корупција.

0 Коментари

Остави коментари