Интервју со режисерот Милчо Манчевски - изложба на фотографии „Таму“
Foto

Интервју со режисерот Милчо Манчевски - изложба на фотографии „Таму“

На 1 ви октомври во Скопје изложба на фотографии под наслов „Таму“ со потпис на режисерот Милчо Манчевски. Во интeрвју за нашата телевизија, вели дека ковид 19 го забавил, но не го запрел крвотокот на филмската индустрија.

0 Коментари

Остави коментари