Интервју со претседателката на Антикорупциската комисија, Билјана Ивановска
Foto

Интервју со претседателката на Антикорупциската комисија, Билјана Ивановска

Борбата против корупцијата како клучна на патот на Македонија кон Европската Унија.

Во 24 анализа, интервју со претседателката на Антикорупциската комисија, Билјана Ивановска.

0 Коментари

Остави коментари