Интервју со премиерот Зоран Заев
Foto

Интервју со премиерот Зоран Заев

Меѓу двата изборни кругови, Македонија го брка цензусот за претседателските избори. Кој е победник, а кој е губитник во првиот круг? Изгубените гласови од контото на СДСМ по две години на Илинденска како последна опомена за лидерот на партијата. Пораката од гласачите е пратена, но дали ќе стаса до сите до кои беше наменета? Премиерот Зоран Заев, гостин во 24 Отворено.

0 Коментари

Остави коментари