Интервју со министерката за култура Ирена Стефоска
Foto

Интервју со министерката за култура Ирена Стефоска

Во вечерашното издание на 24 Анализа гостуваше министерката за култура, Ирена Стефоска. Ова ќе биде нејзино прво телевизиско интервју откако е стапена на функција и ќе разговараме за иднината на културата и на уметноста во услови на пандемијата, во текот на 2021 година.

0 Коментари

Остави коментари