Интервју со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Меѓу двата изборни кругови, Македонија брка цензус за избор на претседател. Кој е победник, а кој поразен во првиот круг? Има ли такви? Зошто ВМРО-ДПМНЕ не успеа да обезбеди гласови од независните? Како до албанските гласови во вториот круг? Судбината на Преспанскиот договор и СЈО. Гостин во 24 Отворено е лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.