Интервју со Костадин Шурбановски - Шурбе, член на 103-ка радио
Foto

Интервју со Костадин Шурбановски - Шурбе, член на 103-ка радио

Легендарната 103-ка, радио кое е значајно за негување на културата во земјава денеска се исклучува на 24 часа, во знак на протест - не им е доделена фрекфенција, и покрај 30 години постоење.

Овие луѓе работат волонтерски, без финансиска надокнада, а единствено што бараат е да бидат признаени од државата.

Биљана Секуловска разговараше со Костадин Шурбановски - Шурбе, член на 103 радио:

0 Коментари

Остави коментари