Интервју со градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко
Foto

Интервју со градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко

Трските на струшкото крајбрежје горат секој ден. МВР поднесе пријави, но уништувањето на крајбрежјето во Струга продолжува. Општината во долгови. Градоначалникот се поднови со луксузно возило од 70 000 евра. Во 24 анализа гостин е градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко.

0 Коментари

Остави коментари