Интервју со Ериса Зука, новинар на Еј Би Си од Брисел
Foto

Интервју со Ериса Зука, новинар на Еј Би Си од Брисел

Во Брисел паралелно - анализите за тоа дали Македонија ќе го добие датумот за преговори - меѓу умерен оптимизам и барањата за договор со Бугарија Сите ја сфаќаат нерационланата позиција на Софија, но колку ЕУ ќе биде моќна да ја убеди Бугарија?

0 Коментари

Остави коментари