Интервју со Димитар Ковачевски, кандидат за претседател на СДСМ

Во партиските кругови на СДСМ познат како посветен член активист и висок партиски фунцкионер не само во мандатот на Заев, туку и во мандатот на Црвенковски. Во јавноста пак повеќе познат како менаџер - економист. Интервју со Димитар Ковачевски, кандидат за претседател на СДСМ.