Интервју со Амди Бајрам, претседател на Сојузот на Ромите
Foto

Интервју со Амди Бајрам, претседател на Сојузот на Ромите

Република Северна Македонија го потпиша протоколот за пристапување кон Алијансата. Во Македонија се засилуваат шпекулациите и прогнозите за претседателските избори. Гостин е Амди Бајрам, претседател на Сојузот на Ромите на Македонија. Со него на тема претседателски избори, раскинувањето на коалицијата со ВМРО-ДПМНЕ и приемот на државата во НАТО.

0 Коментари

Остави коментари