Интерпелацијата на министерот Спасовски пред пратениците
Foto

Интерпелацијата на министерот Спасовски пред пратениците

Собранието на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи 86-та седница, на чиј дневен ред се 25 точки, меѓу кои и интерпелацијата за работата на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, поднесена од пратеници од опозицијата.

Народните избраници ќе дебатираат и по Предлог одлуката за испраќање на припадници на АРМ за учество во мировната операција „Одлучна поддршка“ во Исламската Република Авганистан, како и по повеќе закони од финансиската сфера.

0 Коментари

Остави коментари