Инспекцискиот совет ќе проверува дали се прекршени мерките за заштита на роденденот од Ахмети
Foto

Инспекцискиот совет ќе проверува дали се прекршени мерките за заштита на роденденот од Ахмети

0 Коментари

Остави коментари