Инциденти и во Валандово – свештениците трипати го фрлаа крстот
Foto

Инциденти и во Валандово – свештениците трипати го фрлаа крстот

Скандал и на фрлањето на крстот во Валандово. Свештените лица трипати го фрлаа крстот, затоа што по него се фрлале и лица кои не биле пријавени. Официјално на крајот Костадин Георгиев го фати крстот.

0 Коментари

Остави коментари